Чек-лист майстер-класу “Управління закладом у туристичному місті”

«Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина» – Йоганн Вольфганг фон Ґете

Сьогодні всюди використовується англійська мова — навчання, бізнес, подорожі, наука, інтернет, фільми і т. д. І якщо людина бажає йти в ногу з прогресом, знання мови буде обов’язковим.

А ми все прямуємо до Європи, проте англійська мова все ще викликає страх та ігнорування. Адміністратори закладів, які не знають англійської мови мають обмежені можливості як професійного розвитку так і самовдосконалення. Спілкування з клієнтами, партнерами, персоналом – мова виступає основою комунікації. Також, для всіх не секрет, що багато корисної літератури та інтернет-джерел саме англійською мовою.

Першим кроком щоб ви могли гордо сказати “Я можу спілкуватись англійською!” це засвоєння основ граматики. Англійська мова і українська по граматиці, правилам і структурі дуже відрізняється. Тому не допускайте, щоб ви розмовляли українською мовою англійськими словами.

Оскільки англійська мова є дуже формалізованою і структурованою мовою, то англійські речення будуються певним чином, і кожен член речення повинен ставитися в закріпленому за ним місці. Завжди пам’ятайте про порядок слів в реченні, особливо при розмові. В кожному англійському реченні повинен бути підмет і присудок.

Для нормального спілкування з іноземцями чи перебуваючи закордоном достатньо знати 6 часів англійської мови: 2 теперішніх, 2 майбутніх та 2 минулих. Сподіваюсь, що роздаткові матеріали слугуватимуть вам шпаргалкою, тому не забувайте про них при подальшому вивчені англійської мови.

Вивчити всі слова зразу неможливо, тому потрібно безперервно регулярно вдосконалювати свій словниковий запас і вчити нові фрази та слова. Раджу завести собі невеличкий зошит чи блокнот, куди виписувати всі слова і фрази які ви часто вживаєте на українській, але не знаєте перекладу.

Бонус для вас – лексика на тему “Їжа”, щоб не було проблем з буряком:)

Melon Диня
Raspberry Малина
Tangerine Мандарин
Pear Груша
Grapes Виноград
Blackberry Ожина
Plum Слива
Apricot Абрикос
Garlic Часник
Pumpkin Гарбуз
Squash Кабачок, патісон
Aubergine, eggplant Баклажан
Peas Горох
Onion Цибуля
Cucumber Огірок
Beet Буряк
Cereal Мюслі, крупи
Flour Мука
Mushroom Гриб
Noodles Лапша, локшина

Пропоную переглянути  відео What is the Role of a restaurant manager?

Також корисною для професійного розвитку буде книжка How_to_Manage_A_Restaurant_in_Todays_Competitive_Environment Опрацюйте її (тобто прочитати, повиписувати невідомі слова, зробити невеличкий конспект книжки) і ваша професійна англійська мова зросте в рази.

Пам’ятайте англійську і завжди примножуйте свої знання, а я, в свою чергу, завжди буду рада вам в цьому допомогти. Пишіть swagstudio@meta.ua, дзвоніть 093438254:)

З інших блоків майстер-класу читайте:

Як перекопати город за допомогою інтернету 

Гостинність персоналу в сфері громадського харчування

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s

Блог на WordPress.com .

Up ↑

%d блогерам подобається це: