Ресторанний бізнес, готуємось до сезону!
Адміністратори та управлінці закладів – це опора для власників, які довіряють їм свій бізнес. Від професійності та навичок управління залежить успіх та репутація закладу.
“Прокачайте” свої навики управління в сфері громадського харчування за 3 напрямами:
1.Як перекопати город за допомогою інтернету?
Люди які працюють в сфері обслуговування постійно мають справу з найрізноманітнішими особистостями. А це в свою чергу означає що чим більш всебічно розвинена людина, тим простіше їй знаходити спільну мову з іншими людьми, ким би вони не були.
- Як сформувати правильний запит при користуванні інтернетом.
- Чому настільки потужний ресурс більшість людей використовують собі не на користь а на шкоду.
- Як не загубитись в нескінченному потоці інформації.
- Як отримати та виміряти власні результати користування інтернетом.
- Ну і звісно про те як можна переорати город за допомогою інтернету
Інтернет можна використовувати як для власного саморозвитку так і для ефективної організації робочих процесів. Тому ця тема буде корисною для всіх. Розвивайтесь та будьте ефективні. А головне вмійте сформувати свій чіткий запит.
2. Гостинність персоналу в сфері громадського харчування
- Мотивація персоналу за принципом “кнут-пряник”, штрафувати чи розмовляти?
- Між молотом та наковалнею: як стараючись для власників не втратити авторитет в команди і, в кінцевому результаті, не залишитися за дверима
- Елементи наставництва в роботі управлінців: як коригувати роботу, чому вчити, коли виділяти для цього час
3. Can you speak English, please?
За останні два роки їх потік туристів у місто збільшився на 40% і зараз становить понад 1 мільйон осіб щорічно. Заклади Львова – це заклади міжнародного рівня, а отже знання англійської мови є обов’язковим для управління ними.
В цьому блоці ви дізнаєтесь:
- як спілкуватись з іноземними клієнтами та партнерами;
- професійні фрази для управління ресторанами, готелями, кафе тощо;
- основи англійської граматики ;
- словничок структури закладу, приміщення, меню, персонал та ін;
- подальші рекомендації для покращення англійської мови.
Від початківця до вище середнього рівня володіння англійської мови, всі отримають корисне та цікаве для себе у цьому майстер-класі.
Тривалість майстер-класу 5 годин, по 1,5 год кожний блок і 15 хв перерва між ними. Спікери – досвідчені професіонали свого напрямку в ресторанній сфері. Вартість 350,00 грн. за передоплатою і 500,00 грн. в день заходу. Кількість учасників: до 10 осіб.
Реєструйтесь: за посиланням або за номерами 0934382554, 0675959948.