Майстер-клас для управлінців у сфері громадського харчування

Ресторанний бізнес, готуємось до сезону!

Адміністратори та управлінці закладів – це опора для власників, які довіряють їм свій бізнес. Від професійності та навичок управління залежить успіх та репутація закладу.

“Прокачайте” свої навики управління в сфері громадського харчування за 3 напрямами:

1.Як перекопати город за допомогою інтернету?

images.jpg

Люди які працюють в сфері обслуговування постійно мають справу з найрізноманітнішими особистостями. А це в свою чергу означає що чим більш всебічно розвинена людина, тим простіше їй знаходити спільну мову з іншими людьми, ким би вони не були.

  • Як сформувати правильний запит при користуванні інтернетом.
  • Чому настільки потужний ресурс більшість людей використовують собі не на користь а на шкоду.
  • Як не загубитись в нескінченному потоці інформації.
  • Як отримати та виміряти власні результати користування інтернетом.
  • Ну і звісно про те як можна переорати город за допомогою інтернету

Інтернет можна використовувати як для власного саморозвитку так і для ефективної організації робочих процесів. Тому ця тема буде корисною для всіх. Розвивайтесь та будьте ефективні. А головне вмійте сформувати свій чіткий запит. 

2. Гостинність персоналу в сфері громадського харчування

foodservices-hospitality-jobs.jpg

  • Мотивація персоналу за принципом “кнут-пряник”, штрафувати чи розмовляти?
  • Між молотом та наковалнею: як стараючись для власників не втратити авторитет в команди і, в кінцевому результаті, не залишитися за дверима
  • Елементи наставництва в роботі управлінців: як коригувати роботу, чому вчити, коли виділяти для цього час

3. Can you speak English, please?

can-you-speak-english-1-728.jpg

За останні два роки їх потік туристів у місто збільшився на 40% і зараз становить понад 1 мільйон осіб щорічно. Заклади Львова – це заклади міжнародного рівня, а отже знання англійської мови є обов’язковим для управління ними.

В цьому блоці ви дізнаєтесь:

  • як спілкуватись з іноземними клієнтами та партнерами;
  • професійні фрази для управління ресторанами, готелями, кафе тощо;
  • основи англійської граматики ;
  • словничок структури закладу, приміщення, меню, персонал та ін;
  • подальші рекомендації для покращення англійської мови.

Від початківця до вище середнього рівня володіння англійської мови, всі отримають корисне та цікаве для себе у цьому майстер-класі.

Тривалість майстер-класу 5 годин, по 1,5 год кожний блок і 15 хв перерва між ними.  Спікери – досвідчені професіонали свого напрямку в ресторанній сфері. Вартість 350,00 грн. за передоплатою і 500,00 грн. в день заходу. Кількість учасників: до 10 осіб.

Реєструйтесь: за посиланням або за номерами 0934382554, 0675959948.

1 thoughts on “Майстер-клас для управлінців у сфері громадського харчування

Add yours

Залишити коментар

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑